VV Oosterhout start na de zomervakantie met Oldstars Walking Football

Foto: Pixabay License / phillipkofler

Op woensdag 8 september start VV Oosterhout Oldstars Walking Football, een nieuw initiatief in het kader van de breedtesport.

Oldstars Walking Football

Op woensdag 8 september wordt de kick-off georganiseerd voor VV Oosterhout Oldstars Walking Football. Deze nieuwe groep richt zich op 65-plussers die een keer per week lekker samen willen sporten in groepsverband. Op deze manier kan deze groep zich heerlijk ontspannen door inspanning en hebben ze ook wekelijks een gezellig en sociaal praatje met elkaar. Met het starten van deze groep wil VVO haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en de breedtesport aanmoedigen.

Toptrainer Jorco de Kok

De trainingen zullen onder leiding staan van Jorco de Kok, naast trainer van VV Oosterhout zondag 1 ook de trotse eigenaar van een voetbalschool. Jorco wordt binnenkort door de ouderenbond bijgeschoold met een cursus die speciaal gericht is op walking football. Deze bijscholing is geheel in de stijl van VV Oosterhout, want ongeacht het persoonlijke niveau van de deelnemers willen deze voetbalclub kwaliteit op maat kunnen bieden.

Zaterdagtraining

Deze nieuwe groep zal iedere zaterdag gaan trainen op Sportcomplex de Contreie. Hierbij wordt om 10.00 uur gestart met een kop koffie of thee, waarna rond 10.30 uur op het veld een potje gevoetbald gaat worden. Dit uiteraard compleet aangepast aan het niveau en de leeftijd van de Oldstars. Na de training die ongeveer een uurtje zal duren kan er in de kantine worden nagepraat over de training. Voor meer informatie kun je mailen met [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen