Nieuw duo moet jeugdopleiding VV Oosterhout naar hoger plan tillen

Foto: Ad Looijmans / VV Oosterhout

Eric de Jong en Jorco de Kok zijn als nieuw duo aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding bij voetbalvereniging VV Oosterhout.

Behoud VV Oosterhout cultuur

Het bestuur van VV Oosterhout is enkele maanden geleden een procedure gestart voor het selecteren van een nieuw Hoofd Jeugd Opleiding. Al snel bleek de voorkeur uit te gaan naar een duo, waarbij beiden op basis van gelijkheid functioneren. Op die manier kan volgens het bestuur de benodigde continuïteit in de jeugdopleiding van VV Oosterhout worden gewaarborgd. Uit die procedure kwamen Eric de Jong en Jorco de Kok naar voren als de sterkste en best gekwalificeerde kandidaten. Beide mannen hebben de ambitie uitgesproken om op gestructureerde wijze en met veel draagvlak onder trainers, leiders en andere betrokken de jeugdopleiding naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, met behoud van de VV Oosterhout cultuur.

Hoofd Jeugd Opleiding

Het Hoofd Jeugd Opleiding is verantwoordelijk voor de verdere groei in aantallen en zeker ook in niveau van de jeugdopleiding van VV Oosterhout. Naast het correct indelen van de teams in de opleiding is er uiteraard de verantwoordelijkheid voor het aanstellen, opleiden en begeleiden van de actieve trainers in de gehele jeugdopleiding van de vereniging. Verder gaat VV Oosterhout werken met een grote interne scoutingstak bij pupillen en junioren zodat naast leiders en trainers ook andere vakbekwame mensen mee gaan kijken naar de kinderen binnen de jeugdopleiding van VV Oosterhout. Heel belangrijk bij dit alles is dat de voetbalvisie ‘met plezier presteren van mini-pupil tot zondag 1’ de absolute basis blijft binnen de jeugdopleiding van VV Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen