Daley Post ontvangt Sportprijs 2021 tijdens clubkampioenschappen

Foto: Bliemer Arashi Sport

Afgelopen zaterdag werden de 28e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Bliemer Arashi Sport in gymzaal Markkant. Mats Rademaker won in de finale tegen Pim Oerlemans de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. Daley Post ontving de sportprijs 2021.

Wisseltrofee voor Mats Rademakers

Na twee maal uitstellen konden afgelopen zaterdag de judoka’s van Bliemer Arashi Sport eindelijk deelnemen aan de Clubkampioenschappen in de sportzaal aan de Markkant (tussen de sluizen). Op 5 judomatten werd gestreden onder toezicht van leraren en assistenten. De 13-jarige Mats Rademaker won de Wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale te winnen van Pim Oerlemans. Hij deed dit met een prachtige worp/ippon binnen enkele seconden na het startsignaal! Tweede werd dus Pim Oerlemans die in de halve finale Tharijn Vreijdenberger versloeg. Tharijn Vreijdenberger werd hierdoor net als zijn broer Lex 3e in een knock out systeem met 16 deelnemers.

Sportprijs voor Daley Post

De Sportprijs 2021 werd uitgereikt aan Daley Post. Daley is een 7-jarige fanatiekeling die inmiddels een dik jaar aan judo doet en inmiddels ook de wedstrijdtraining op woensdag volgt. Afgelopen jaar waren er weinig wedstrijden/activiteiten, maar de buitensport was een rode draad. Mooi weer, slecht weer, regen of kou, Daley was er! Dit was een reden om dit jaar de Arashi Sportprijs aan hem uit te reiken!

Overige clubkampioenen

Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Lennon Boer, Emma de Graauw, Lynn van Doorn, Thom Brenters, Merle van Mierlo, Luca Taels, Isaiah Rakic, Luuk vd Weijer, Pepijn van Loon, Sven Velthuis, Chris van Bodegom, Jens de Vries, Brandon Valkenburg, Mats Rademaker, Noah vd Berg, Beau Duchemin, Noah Jacobs, Michiel Emmen en Pim Oerlemans.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen