Zondag stadsderby TCS-VV Oosterhout op Sportpark Warandelaan

Foto: TSC

Zondag kan voetbalminnend Oosterhout genieten van de stadsderby TSC die op Sportpark Warandelaan thuis speelt tegen VV Oosterhout.

Stadsderby TSC – VV Oosterhout

De mannen van VV Oosterhout komen weer naar TSC. De eerste wedstrijd dit seizoen dat ze elkaar tegenkwamen ging TSC met een 0-3 zege naar huis vanaf Sportpark de Contreie. Je mag dus wel aannemen dat de mannen van VV Oosterhout uit zijn op een sportieve revanche! TSC zat nog in de race voor promotie naar de 1e klasse maar dat is verleden tijd na de uitnederlaag zondag bij koploper Emplina. Wat rest is nacompetitie voor promotie. VV Oosterhout heeft de punten hard nodig om de strijd van nacompetitie onderin te ontlopen na het thuisverlies van zondag. Wat zal het er spannend aan toe gaan!

Vuurwerk

De aftrap voor de wedstrijd TSC – VV Oosterhout is op zondag 2 april om 14.00 uur en wordt gespeeld op het veld van TSC op Sportcomplex de Warande aan de Warandelaan. Vooraf zal er zeker het nodige vuurwerk de lucht ingaan om iedereen wakker te schudden. Kom op tijd en liefst met de fiets of te voet omdat het er weer heel druk kan worden . En omdat er na afloop weer volop muziek en sfeer zal zijn in de kantine is het zeker niet onverstandig om niet met de auto naar huis te gaan. Kom kijken want wie weet, is het voorlopig de laatste derby tussen twee mooie clubs de komend jaren!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen