TSC neemt 1 punt en een rode kaart mee uit Vught

Foto: TSC

TSC-1 reisde zondag af naar Vught voor de uitwedstrijd tegen Real Lunet. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

Real Lunet – TSC

TSC, dat op de tweede plaats in het klassement staat, mocht zondag afreizen naar Vught om het daar op te gaan nemen tegen Real Lunet dat stijf onderaan staat Thuis won TSC destijds met 5-1 en gisteren werd het dus een bloedeloos gelijkspel. En dat lag niet eens aan de tegenstander maar aan TSC zelf. Nimmer werden er in een wedstrijd zoveel mooie kansen gemist door TSC.

Rode kaart

Het leek er haast op dat ze niet wilde scoren. Ja en als je dan van de hekkensluiter nog niet kan winnen dan verdien je ook niet meer. Zelfs een gegeven strafschop aan TSC werd naastgeschoten. Het enige wat TSC mee naar huis kon nemen was 1 punt voor de moeite en ee rode kaart voor Tadhg Bekkers. Snel vergeten deze pot en je helemaal gaan richten op de nacompetitie waar TSC wel in mee kan gaan doen mits ze het beter aan gaan pakken dan vandaag.

Vooruitblik

Zondag speelt TSC thuis tegen WSC uit Waalwijk. Uit won TSC in november met 2-0. Deze van oudsher hoofdklassers
ontmoeten elkander nu in de Tweede Klasse waar TSC een punt of 9 op de Waalwijkers voor staat. Afgelopen zondag speelde beide teams gelijk en WSC blijft daardoor op een mooie veilige middenmoter plaats staan. Veel hangt er zondag niet meer vanaf. Trainer Ad Looymans kan zijn team gaan voor bereiden en uitproberen voor het slot van de competitie .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen