Faas mist nipt podium en Art in tweestrijd met zijn Tilburgse rivaal

Foto: JEGG-DJR Academy / Familie van Baal

Faas van Mook probeerde op zijn verjaardag in Spijkenisse een cadeau te veroveren, maar hij twijfelde te lang en eindigde als vierde.

JEGG-DJR Academy

Afgelopen zondag waren de renners van JEGG-DJR Academy in bijna alle categorieën aanwezig. Pien Uithoven had het zwaar door de wind in categorie 1, maar wist toch een goede race te rijden na een valpartij voorafgaand aan de start. In categorie 2 stond Art Uithoven tegenover zijn rivaal Huib van Spreuwel. Art eindigde als tweede na een inhaalrace en sprintte naar de finish, terwijl zijn teamgenoot Faas van Mook als vijfde eindigde na een sterke comeback vanaf de achterste startpositie.

Categorie 2, 3 en 4

Ethan Janssen reed goed in categorie 3 maar werd net voor de finish ingehaald en eindigde als 23e. Sjoerd Seeuws startte als laatste en werd 26e. Owen Pieper had een goede start in categorie 4 en eindigde als 20e na kopwerk in zijn groepje. Mila Prins deed het goed in categorie 5 maar moest uiteindelijk alleen tegen de wind vechten en eindigde als 19e, 6e bij de meisjes. Heleen van der Fluit eindigde als vierde bij de meisjes na een inhaalrace.

Categorie 6 en mountainbike

Milou van Oord eindigde als 34e in categorie 6 na een solo-inspanning. Levi van der Kaa en Finn Klaus eindigden respectievelijk als 15e en 16e na een zware race met veel wind. Bij het mountainbiken in Watersley (België) had Jens van Baal pech met zijn startpositie en eindigde als 21e na een sterke inhaalrace op het technische parcours.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen