TSC zaterdag 1 gaat de nacompetitie in

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd van TSC Zaterdag 1 tegen UVV40 in Ulvenhout. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC Zaterdag 1

TSC Zaterdag 1 speelt nacompetitie na een 3-2 overwinning op UVV 40. Onder een stralend zonnetje begon het team van Adri van Strien op het hoofdveld tegen UVV 40. Wat niemand had verwacht, werd een vreemde wedstrijd. Binnen 3 minuten stond TSC al 0-1 achter door een van richting veranderd schot. Aanvallend liep er van alles mis bij TSC en de sporadische uitbraken van UVV 40 bleven gevaarlijk. Hierdoor stond het binnen het half uur 0-2. Gelukkig voorkwam goed keeperswerk een 0-3 achterstand.

Periodetitel

Kees Joosen bracht TSC vlak voor rust terug in de wedstrijd met een doelpunt, waardoor de stand 1-2 werd. TSC moest winnen omdat concurrent The Gunners anders de periodetitel zouden pakken. Na de rust en enkele omzettingen kwam TSC steeds dichter bij het vijandelijke doel. Met een hoekschopverhouding van 21 voor TSC en 3 voor UVV 40 was het overwicht duidelijk. Door doelpunten van Juul Wouters en de winnende van Samuel v/d Haspel werd het overwicht terecht beloond. TSC heeft op eigen kracht de periodetitel binnengehaald en kan nu uitkijken naar een spannend slot van het seizoen.