Art Uithoven zegeviert in Omloop de Leren Zool

Foto: Evan van der Kaa/JEGG-DJR Academy

Art Uithoven van wielervereniging JEGG-DJR Academy heeft afgelopen weekend in categorie 2 de Omloop de Leren Zool in Rijen gewonnen.

Art Uithoven

Art liet er geen gras over groeien en vertrok direct vanaf de start, waarna hij solo naar de overwinning reed. Met een ruime voorsprong kwam hij als eerste over de streep. Zijn ploeggenoot Faas van Mook deed nog een poging om Art bij te halen, maar kon hem niet meer inhalen en eindigde solo op de tweede plaats. Trisha Baah werd tweede bij de meisjes en Mees Broeken behaalde de derde plaats bij de jongens.

Levi van der Kaa

Levi van der Kaa, rijdend in categorie 6, keek erg uit naar deze wedstrijd. Na zijn bronzen medaille op het NK vorige week, wilde hij ook hier het podium halen. In de derde ronde probeerden drie sterke renners te ontsnappen. Levi kon de aansluiting niet lang vasthouden en viel terug in de groep van achtervolgers. In de finale wist Levi samen met een medevluchter toch nog weg te rijden en het kwam tot een sprint voor de derde plaats. Levi was net iets sneller en behaalde zo de derde plek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen