Komend weekend is het weer tijd voor de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen

Foto: Daniëlle Robben / De Oosterhoutse

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni is het weer tijd voor een jaarlijks sportief hoogtepunt: de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. Op de prachtige 18-holes baan van De Oosterhoutse komen 128 topamateurs bijeen voor een evenement dat belooft twee dagen vol golf, spanning en gezelligheid te bieden.

Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen

De geschiedenis van dit prestigieuze kampioenschap gaat terug tot 2009. Toen werd het voor het eerst georganiseerd ter gelegenheid van het jubileum van de stad Oosterhout. Enthousiaste golfers namen de uitdaging aan op de baan van De Oosterhoutse, en sindsdien is het kampioenschap uitgegroeid tot een vaste waarde op de golfkalender. In 2024 wordt er voor de 14e keer gestreden om het kampioenschap van Oosterhout, een evenement dat inmiddels niet meer weg te denken is uit de regio. Het Open Oosterhoutse trekt ieder jaar niet alleen lokale talenten, maar ook spelers van ver buiten de regio. Alle 128 deelnemers hebben een handicap (HCP) van minder dan 20, met dit jaar een bijzonder sterke focus op de single handicappers.

Beleef het Mee!

De vraag die iedereen bezighoudt: welke dame en heer mogen zich zondag aan het eind van de middag de kampioenen van 2024 noemen? De hoofdprijzen van 600 euro zijn een felbegeerde trofee. Ook is er een speciale wildcard voor het Dutch Junior Open voor de beste jeugdspeler en een buitenlands golfreis voor de gelukkige die een hole-in-one slaat. Toeschouwers zijn van harte welkom om de kampioenschappen bij te wonen en de spannende momenten live mee te maken. Het belooft een spektakel te worden vol sportiviteit en strijdlust, met een prachtige golfbaan als decor. Voor meer informatie en het programma van het weekend klik je op de onderstaande link

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen