De Lastige Broertjes vieren hun 10-jarige jubileum met nieuw biertje ‘Kwit nie’

Foto: De Lastige Broertjes

Op zaterdag 30 maart viert de Oosterhoutse brouwerij De Lastige Broertjes haar 10-jarige jubileum in Café Oud Brabant.

De Lastige Broertjes

In 2014 startten Peter, Rob en Ronald met het brouwen van hun eerste commerciële biertje en brachten deze in 2016 met succes op de markt. Dit jaar is het dus precies 10 jaar geleden dat het eerste biertje werd gebrouwen. En dat vieren de broertjes op 30 maart in Café Oud Brabant met de introductie van een nieuw biertje: ‘Kwit nie’ en een grandioos optreden van de laid-back popband West Coast Project.

Kwit nie

De broertjes leggen op hun Facebookpagina uit waar de naam van hun nieuwe biertje vandaag komt: “Een jaar of 6 geleden begon het voor ons pap met ‘Kwit nie?’. Niet letterlijk, maar steeds vaker vergat hij zaken, kon hij de verbanden niet meer goed leggen en was hij verward. Meer en meer werd hij onzeker bijvoorbeeld in het verkeer waardoor hij zijn grootste liefde naast zich neer moest leggen, motorrijden. Na onderzoek werd Alzheimer geconstateerd. Een pittige diagnose ook wel ‘the long goodbye’ genoemd. Omdat je langzaam, beetje bij beetje afscheid neemt van de persoon die je liever niet wilt missen. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met hem. Wij houden de mooie en fijne herinneringen hoog door hem op onze eigen wijze te eren met dit bier ‘Kwit nie? Afgebeeld met zijn favoriete stalen ros, die ja, het regelmatig af liet weten.”

West Coast Project

West Coast Project speelt laid-back Westcoastpop; jazzy, verfijnde,soft rock disco. Denk aan artiesten als Michael McDonald, Bobby Caldwell, Young Gun Silver Fox, Average White Band, Quincy Jones, Chaka Khan, Hall & Oates, Toto…. Of muziek van nu die uit ditzelfde vaatje tapt! Herkenbare, smooth & groovy radiohits. Hun repertoire neemt je cruisend door het zonnige Los Angeles van de jaren zeventig. Zaterdag 30 maart vanaf 20.30 uur in Café Oud Brabant aan de Leijsenhoe. Entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen