Try Out ‘En dan nu Anne Neuteboom’ in De Schelleboom

Anne Neuteboom
Anne Neuteboom
Foto: Anneloes van den Adel

Op vrijdag 3 mei komt Anne Neuteboom met haar try-out ‘En dan nu Anne Neuteboom’ naar Theater de Schelleboom.

Anne Neuteboom

In voorbereiding op een gloednieuwe voorstelling komen artiesten graag naar De Schelleboom om hun materiaal te testen. Jij kunt er bij zijn! Dan kun je als eerste genieten van de nieuwe voorstelling én je helpt artiesten om naar hun première toe te werken. Kortom Iedereen blij. Op 3 mei Speelt Anne Neuteboom haar nieuwe programma ‘En Dan Nu Anne Neuteboom’ Brutaal, onbeschaamd, geen blad voor de mond, maar altijd grappig!

Nieuw materiaal

De unieke Anne Neuteboom werkt aan haar nieuwe materiaal. Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien… iets gevaarlijks? Iets waarvan je brein uit elkaar klapt. Een avond Anne Neut voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich, nog altijd gefrustreerd, en op onvoorspelbare wijze het leven door. Ga mee op zoek. Deze keer is ze niet bang om te schieten. De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma’s, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw (★★★★): “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.”

Meer informatie

Anne Neuteboom is met haar try-out op vrijdag 3 mei te zien in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat. Aanvang 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro per stuk inclusief gratis koffie/thee voor aanvang en een drankje na de voorstelling. Tickets zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen