Michelle Jansen organiseert ski-clinic om geld op te halen voor Alpe d’HuZes

Foto: Michelle Jansen

Op zaterdag 11 mei kun je tussen 10.00 en 13.00 uur een ski-clinic volgen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF.

Alpe d’HuZes

Michelle Jansen is een van de helden die in juni mee zal doen aan Alpe d’HuZes. Zij doet mee omdat ze gelooft dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Michelle: “Mijn beide ouders hebben deze rotziekte gehad. Mijn vader heel wat jaren terug huidkanker en mijn moeder 5 jaar geleden borstkanker. Gelukkig zijn zij beide na een heftig traject hersteld van deze ziekte en hebben mijn kinderen hun opa en oma nog! Ik gun het zoveel meer mensen om te kunnen genezen van kanker! Daarom ga ik de berg op om geld in te zamelen voor dit goede doel zodat we samen kanker de wereld uit kunnen helpen!”

Ski-clinic

Michelle zal samen met Vicky en Lianne op 6 juni de berg opgaan met een rugzak vol herinneringen, hoop, vertrouwen, liefde en de steun van vele mooie mensen. Voor hen is opgeven geen optie. Om extra geld op te halen organiseert Michelle op 11 mei in samenwerking met Skischool Oosterhout een aantal ski-clinics tussen 10.00 en 13.00 uur waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het onderzoek naar kanker en het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die met deze ziekte leven. Twee ervaren skileraren zullen op hun vrije dag vrijwillig skilessen geven gedurende de hele ochtend.

Doe mee!

Meedoen is eenvoudig. Michelle legt het uit: “Voor 25 euro krijg je een uur les inclusief materialen. Of je nog nooit op de ski’s hebt gestaan of al jarenlang ervaring hebt, iedereen is welkom om mee te doen. Twee ervaren ski leraren staan met plezier op de baan voor jullie, voor ons en het KWF.” Geef je op via de website of telefonisch op nummer 0162 233700. De Skischool is te vinden aan de Meidoornlaan 18 in de wijk Slotjes-Oost. Michelle sluit af: “Kom ook gerust voor de gezelligheid of om een kaarsje te bestellen die we kunnen laten branden op de berg.”Kun je niet komen, maar wil je wel bijdragen aan het KWF? Dat kan via de tweede link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen