112

Jongen op scooter zwaargewond na botsing met auto Tilburgseweg

Foto: MaRicMedia / Jeroen Stuve

Een scooterrijder is woensdagavond zwaargewond geraakt na een botsing met een personenwagen op het fietspad van de Tilburgseweg.

Scooterrijder gewond

Een jongen op een snorscooter is woensdagavond rond 18.40 uur op de Tilburgseweg tegen een auto gebotst. Volgens omstanders reed de auto vanaf de weg achteruit het fietspad op. Door de klap ging het slachtoffer door de achterruit van de auto. De scooterrijder is hierbij zodanig gewond geraakt dat hij met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis is overgebracht. Vanwege de spoed werd niet op de opgeroepen traumahelikopter gewacht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Over de toestand van de scooterrijder is niets bekend.

Belg door afzetting

De politie had de Tilburgseweg tijdelijk afgezet met linten om de omstanders op afstand te houden en de hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen. Een bestuurder van een auto met een Belgisch kenteken wilde hier volgens een ooggetuige niet op wachten en is door het lint heen gereden. De politie heeft de bestuurder direct staande gehouden en onder andere een blaastest afgenomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen