’t Kaaiendonks Carnavalslied zoekt schrijvers en zangers voor lied 2020

Merel en Mienus XIV
Merel en Mienus XIV
Foto: Oosterhout Nieuws

Stichting ’t Ceedeeke en Stichting Elluf-Elluf Viering willen in november de opvolger van ‘Zottenhuis presenteren’. Hiervoor zoeken zij teksten, muziek en zangers.

Hét Kaaiendonkse Carnavalslied

Tijdens de eerste Elluf-Elluf Viering afgelopen jaar was het dan eindelijk zo ver: de feestelijke presentatie van hét Kaaiendonks Carnavalslied 2019. In een nieuw jasje, wel te verstaan. Nadat in 2017 jaar spijtig genoeg de allerlaatste Kaaikwèkavond heeft plaatsgevonden, is er door ’t Ceedeeke en de nieuwe Stichting Elluf-Elluf Viering hard gewerkt aan een nieuwe invulling voor deze traditie. Geen liedjesfestival, maar wel één vrolijk lied wat door alle Smulnarren en Snotnarren uit volle borst meegeblèrt kan (en mag…) worden. Nou ja één… twee eigenlijk. Want er is ook nog een dance remix van gemaakt! Hieronder kun je het videoclipje van ‘Zottenhuis’ zien.

Volgend jaar weer!

Als het aan ’t Ceedeeke en Stichting Elluf-Elluf Viering wordt er dit jaar opnieuw een lied gemaakt. En daarvoor hebben ze jouw hulp nodig! Ben jij een echte ‘Kaai’ in het schrijven van muziek en/of teksten, of zing je de sterren van de hemel? Na carnaval opent de inschrijving voor volgend seizoen via de onderstaande link. Stuur jouw idee en wie wordt dat “hét Kaaiendonks Carnavalslied 2020”!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen