‘Goddelijke wijn’ voor tweede jaar in de verkoop bij Catharinadal

archieffoto
archieffoto
Foto: Sint-Catharinadal (via Facebook)

Vanaf zaterdag 29 juni om 11.00 uur komen de wijnen van Sint-Catharinadal oogstjaar 2018 in de verkoop in Kloosterwinkel De Blauwe Camer aan de Kloosterdreef 3.

Snel uitverkocht

De wijn van de eerste oogst van de druiven op het landgoed van het Oosterhoutse klooster was vorig jaar binnen 4 weken uitverkocht. 2018 kende echter een mooie en zonnige zomer, waardoor het een goed en productief wijnjaar geworden is. De verwachting is dan ook dat de voorraad iets langer dan 4 weken mee zal gaan. Maar wacht niet te lang, want de voorraad blijft beperkt!

Geschenkverpakking

De blend van de Auxerrois, Pinot Blanc en Pinot Gris druiven komt voor € 11,50 in het schap te liggen. Dat geldt ook voor de rosé van de Gamay en Pinot Noir druiven. Voor de houtgelagerde Chardonnay is de prijs op € 14,50 vastgesteld. Nieuw dit jaar zijn de speciale Sint-Catharinadal geschenkverpakkingen bestaande uit een mooie geschenkdoos waarin of 3 flessen, of 2 flessen met 1 glas of 1 fles met 2 glazen feestelijk worden verpakt. Voor de losse fles is een mooi wijntasje met een bijzondere sluitzegel ontworpen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen