‘Pluk je Geluk’ in de Oosteindse Pluktuin

Foto: Pluktuin 'Pluk je Geluk'

OOSTEIND – Iedere vrijdag in augustus en september kun je tussen 10.30 en 12.30 uur de mooiste bloemen plukken in de Pluktuin in Oosteind. Kijken kost niets, voor het plukken wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Kleurrijke bloemenpluktuin

Laat je overweldigen door de kleurrijke bloemenpracht en pluk jouw geluk. Ontsnap even van alle drukte. Midden in de uitgestrekte weilanden van Oosteind vind je een oase van rust in de kleurrijke bloemen pluktuin van ‘Pluk je Geluk’. Struin door de tuin, pluk een boeket of schrijf je in voor één van de workshops waar je aan de slag gaat met je eigen geplukte bloemen!

Bloemen plukken

De pluktuin is, uitsluitend in maanden augustus en september, iedere vrijdag geopend. De tuin van ‘Pluk je Geluk’ staat dan vol met allerlei soorten bloemen, waaronder Dahlia’s, Lelies, Snijbloemen, Astilbe, Hortensia’s, Delphiniums, Vlinderbloemen, Korenbloemen en diverse grassen. Om de beste kwaliteit en houdbaarheid van de bloemen te kunnen garanderen wordt er alleen tussen 10.30 uur en 12.30 uur geplukt. Uiteraard kan je op vrijdagmiddag wel gewoon heerlijk wandelen en genieten van alle bloemenpracht in de pluktuin.

Meer informatie

Voor het plukken van de bloemen wordt een kleine vergoeding, zodat de geplukte bloemen ook weer kunnen worden ingezaaid. Begeleiding is uiteraard aanwezig. De pluktuin is in de maanden augustus en september alle vrijdagen geopend waarbij je lekker kunt rondlopen en genieten. Je vindt de pluktuin ‘Pluk je Geluk’ aan de Rijsdijk 31 in Oosteind.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen