Samenwerking Aurora en Cadans: ‘Een Pak van mijn Hart’

Foto: Zanggroep Cadans

Een pak van mijn hart. Een vaak gehoorde uitspraak wanneer iets waar men zich zorgen om maakte goed afloopt. Je kunt ‘Een Pak van mijn Hart’ echter ook letterlijk nemen: Neem iets van mijn hart, ik leef met je mee.

Samenleving!

Zoals je eerder hebt kunnen lezen zijn Koninklijk Koor Aurora en Zanggroep Cadans een samenwerkingsverband aangegaan voor een uniek evenement in Oosterhout. Zij gaven het de titel ‘Een Pak van mijn Hart.’ Samen met Ton Biemans, die zorgde voor het script, hebben Aurora en Cadans een avondvullend programma samengesteld. De koren en gastspelers nemen u deze avond mee langs diverse locaties
alwaar u wordt getrakteerd op een verrassend programma. Tijdens de wandeling ontvouwt zich een verhaal dat wellicht stof tot nadenken geeft. De locaties zijn allemaal op korte loopafstand van elkaar en voor iedereen toegankelijk. U moet er wel rekening mee houden dat u lopend van locatie naar locatie wordt meegenomen en dat er per locatie slechts beperkte zitgelegenheid is. Na afloop wordt u nog een drankje aangeboden op de laatste locatie.

Meemaken!

Je kunt dit evenement meemaken op donderdag 11 of zaterdag 13 april. Per avond zijn er slechts 120 toegangsbewijzen beschikbaar die voor € 3,00 per stuk verkrijgbaar zijn bij de VVV in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Aanvangstijd is 18:30 uur en de geschatte eindtijd 22:30 uur. Vetrek vanaf de Slotjesveste aan de Van Oldeneellaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen