[LEZERSACTIE] Korting op entreekaartjes Circus Barani

Foto: Circus Barani

Van 10 t/m 14 april is familiecircus Barani in de stad! Het circus zal haar tenten opslaan bij aan het Slotjesveld. En met de onderstaande kortingsbon krijg je als lezer van Oosterhout Nieuws ook nog eens korting op een kaartje!

Familiecircus

Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein, dat maakt niet uit. Iedereen zal onder de indruk zijn van de authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. Wat dacht je van tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, honden en katten, luchtacrobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die iedereen weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien!

Voorstellingen

  • Woensdag 10 april 2019 om 17.00 uur
  • Donderdag 11 april 2019 om 17.00 uur (familiedag)
  • Vrijdag 12 april 2019 om 17.00 uur
  • Zaterdag 13 april 2019 om 17.00 uur
  • Zondag 14 april 2019 om 12.00 uur

Lezerskorting

Speciaal voor lezers van Oosterhout Nieuws geeft Circus Barani korting op alle entreebewijzen. Print de onderstaande bon uit en lever deze in voor directe kassakorting! Kijk voor meer informatie op de onderstaande website.

Noot van de redactie: In een eerdere versie van dit bericht werd gemeld dat dit circus haar tenten zou opslaan bij Vakantiepark de Katjeskelder. Dat is gewijzigd naar het Slotjesveld. De onderstaande kortingsbon is gewoon geldig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen