Jan van Brusselband geeft verrassingsoptredens langs Oosterhoutse terrassen

Foto: Jan van Brusselband

De folkband Jan van Brusselband uit Tilburg geeft vandaag diverse akoestische verrassingsoptredens langs de terrassen in de binnenstad.

Verrassingsoptredens

Gedurende het zomerthema Op vakantie in Oosterhout wordt het publiek op de terrassen verrast met letterlijk bewegende muziek of theater acts. Zaterdagmiddag 8 augustus is het heerlijk om na het shoppen in de winkels verkoeling te zoeken in de schaduw op de terrassen in het centrum van Oosterhout. Hoe laat en waar? Dat is een verrassing!

Jan van Brusselband

Jan van Brusselband, een groep vrienden die al twintig jaar hun passie voor muziek deelt. De band brengt aanstekelijke folkmuziek en heeft door de jaren heen een geheel eigen stijl ontwikkeld. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat hoor je. De energieke klanken en hun enthousiasme maken dat je onmogelijk stil kan blijven staan. Vergeet dus al je zorgen en laat je meevoeren naar oude taveernes en herbergen. Jan van Brusselband gaat het publiek verrassen met hun Nederlandstalige folkmuziek. Het gebruik van tin-whistle en accordeon is kenmerkend voor het geluid van deze band. Geniet ervan! Allemaal op gepaste afstand natuurlijk!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden