Museumtuin Oud Oosterhout wordt openluchtbioscoop

Foto: Brabants Museum Oud Oosterhout

Op woensdag 19 augustus vertoont Film op Locatie de komische familiefilm Johnny English in de tuin van Museum Oud Oosterhout aan de Bredaseweg.

Openluchtbioscoop

Brabants Museum Oud Oosterhout en Film op Locatie hebben de handen ineen geslagen en maken van de museumtuin op woensdagavond 19 augustus een openluchtbioscoop. Het miniatuurpark biedt genoeg ruimte om samen film te kijken. Tot de zonsondergang kunnen bezoekers genieten van het (buiten) museum en daarna een plekje zoeken op het grasveld. Er is gekozen voor een fijne familiefilm (6+) namelijk Johnny English strikes again. Ofwel heerlijk lachen om de grappen en grollen van meesterspion Rowan Atkinson (Mr. Bean).

Johnny English strikes again

Dit derde avontuur van de komische Johnny English-filmreeks begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen. Zie ook de trailer onderaan dit artikel.

Meer Info

Een kaartje voor deze film kost 5 euro per persoon en kan via de link onderaan dit artikel worden gereserveerd. Je kunt dan vanaf 20.00 uur het museum bezoeken en bij ontvangst staat er koffie en thee klaar. Het is niet bedoeling om eigen drank en etenswaren mee te nemen, maar de bar is gewoon geopend. Wel wordt gevraagd je eigen stoeltje of kleedje mee te nemen om op te zitten. Om 21.30 uur zal de film starten en bij slecht weer wordt het een weekje uitgesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen