Fietsgilde de Baronie start proef met één-op-één fietstochten

Foto: Pixabay License / 2396521

Nu ze al een jaar niet meer met groepen op pad kunnen gaan, willen de fietsgidsen van Gilde De Baronie één-op-één fietstochten aanbieden.

Fietsgilde de Baronie

Wandelen en fietsen zijn zo’n beetje de enige vormen van lichaamsbeweging in de buitenlucht die nog mogelijk zijn. Maar dan wel maximaal met z’n tweeën. Voor wie fietsen in zijn eentje saai vindt of er om één of andere reden niet toe komt, biedt het Fietsgilde de Baronie nu de mogelijkheid om er met één van hun gidsen op uit te trekken.

Meedoen is eenvoudig

Stuur allereerst een mail aan [email protected] met daarin je naam en telefoonnummer. Je kunt eventueel ook bellen met 076 – 57 12 339. Het Fietsgilde brengt je vervolgens in contact met een van hun gidsen. Met hem of haar bespreek je hoe ver en hoe lang je wilt fietsen en waar jullie elkaar treffen. Naast de gezelligheid om samen de te fietsen weten de gidsen ook veel over de omgeving te vertellen. Al mag je ook genieten in stilte wanneer je dat liever doet.

Ook wanneer je maar één of twee uurtjes wilt fietsen kun je je aanmelden. Uiteraard rijd je op eigen risico en worden alle coronamaatregelen in acht genomen. En onder de huidige omstandigheden behoren sanitaire voorzieningen en pechhulp NIET tot het aanbod. Deze service is vanaf 1 maart 2021 beschikbaar en is voorlopig als proef gratis. Aanmelden kan nu al via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen