Zondag weer lekker fietsen en puzzelen tijdens Familiefietsdag

Foto: CC BY 2.0/FaceMePLS

Na een jaar te zijn weggeweest organiseert de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen op zondag 11 juli weer een gezellige Familiefietsdag.

Familiefietsdag

Een fietspuzzeltocht van 20 of 40 kilometer voor alle leeftijden, waar de deelnemers weer op zoek gaan naar het geheim van de graskabouters. Kom ook gezellig fietsen, los het raadsel op en maak kans op één van de leuke prijzen. Kabouter Owout komt ook weer tevoorschijn. Hij geeft een deel van zijn geheime kabouterelixer prijs. Vorig jaar durfde hij niet, bang voor het coronavirus, maar waar zit hij dit jaar?

Inschrijven

Inschrijven kan van 10.00 tot 13.00 uur op Floralia Park aan de Beneluxweg. Uiteraard is de inschrijflocatie coronaproof ingericht. Je kunt direct vertrekken en fietst lekker in je eigen tempo. Deelname kost € 5,00 per persoon, kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee. Je kunt kiezen tussen 20 of 40 kilometer, krijgt een routebeschrijving mee op papier of GPS en fietsen maar. Uiteraard zorgt de organisatie onderweg weer voor een ijsje, en er is alle tijd voor een terrasje of een picknick.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen