Het gaat beginnen: de Biënnale 2021!

Kloosterdreef
Kloosterdreef
Foto: Kunstindeheiligedriehoek.nl

Vanaf vandaag is de Heilige Driehoek, het gebied in Oosterhout waar 3 prachtige kloosters bijeen liggen, hét decor voor de kunstmanifestatie de Biënnale, nu voor de tweede keer gehouden. Het thema van dit jaar is HOOP. 

Biënnale wandeling

VVV Oosterhout heeft een wandeling van ongeveer 5 kilometer uitgezet, die voor verbinding zorgt met de binnenstad van Oosterhout. De wandeling brengt je langs diverse mini-exposities, kerken, musea en overige bezienswaardigheden. De wandeling heeft als start- en eindpunt de parkeerplaats van de Biënnale aan de Monnikendreef. Download de app van IZI.travel gratis in de app store. Zoek naar “Biënnale wandeling” en klik de
route aan. Vervolgens kies je voor START en je kunt op pad! Of nog makkelijker: klik op de link onderaan dit artikel.

Tickets bij het VVV

Natuurlijk wil je de tentoonstellingen van de Biënnale ook niet missen. Je kunt hiervoor een ticket kopen op de website van de Biënnale, eventueel in combinatie met een rondleiding waarin je achtergrondinformatie ontvangt over de kunst en de kunstenaars. Daarnaast heeft een aantal Oosterhoutse restaurants speciaal tijdens de periode van de Biënnale (nog t/m 15 augustus) een kunstmenu samengesteld. Het VVV aan de Torenstraat kan je precies vertellen welke restaurants er mee doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen