Overzichtsexpositie Open Ateliers in De Cultuurmakerij van de Galvanitasfabriek

Foto: De Cultuurmakerij

In De Cultuurmakerij van de Galvanistasfabriek kun je de overzichtsexpositie bezoeken van 30 jaar Open Ateliers Oosterhout.

De Cultuurmakerij

In de hangars van de Galvanitasfabriek ontstaat een unieke plek. Een co-working space voor cultuur, De Cultuurmakerij. Een plek waar vele mensen samen zullen komen om cultuur te maken, samenwerkingen te smeden en gewoonweg te vertoeven tussen al het moois dat deze plek te bieden heeft. De Cultuurmakerij is een artistieke broedplaats en vrijplaats voor nieuwe vormen van cultuureducatie met concerten, podiumkunsten, vernieuwende feesten, een goede film in huiselijke sfeer en nog veel meer. 

Open Ateliers Oosterhout

Op 11, 12, 18 en 19 september kun je in De Cultuurmakerij de overzichtsexpositie bezoeken van 30 jaar Open Ateliers Oosterhout. Daarnaast kun je in het weekend van 11 en 12 september verschillende ateliers bezoeken van de diverse Oosterhoutse kunstenaars tijdens het Open Ateliers weekend. Deze kunstenaars houden zich professioneel bezig met kunst en wonen en/of werken in de gemeente Oosterhout. Door hun ateliers open te stellen voor publiek willen zij hun gasten op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met hun passie en werk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen