Voorleespret op woensdag is weer begonnen bij Theek 5

Foto: Theek5

Het voorleesuurtje bij de bibliotheek is weer terug! Na een gedwongen pauze, kunnen de kinderen vanaf deze week weer komen genieten van een mooi verhaal in de bibliotheek.

Voorleespret

Voorleespret is het terugkerende voorleesuurtje op woensdag tussen 10.30 en 11.00 uur in de bibliotheek aan de Torenstraat. Door de coronamaatregelen was het een tijdje niet mogelijk om een fysieke activiteit te organiseren in de bieb, en hebben de kinderen hun voorleesmoment moeten missen. Gelukkig was Voorleespret Online wel beschikbaar tijdens deze afwezigheid. Deze voorleesfilmpjes zijn ook nog steeds terug te kijken via de site van Theek 5.

Gratis voorlezen

Voorleespret is speciaal voor de jongste kinderen, tussen 0 en 4 jaar. Ze kunnen, samen met hun ouders of grootouders, in de bieb gratis komen luisteren naar een mooi verhaal en leuke liedjes, die speciaal voor de kinderen zijn geselecteerd en aansluiten op hun belevingswereld. In verband met de geldende maatregelen is het op dit moment nog wel nodig om in te schrijven via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden