Bourgondisch weekend met nieuwe evenementen in de Oosterhoutse binnenstad

Foto: Helena Lopes via Pexels

Op 25 en 26 september kun je in de Klappeijstraat en een deel van de Markt bourgondisch genieten van bier, wijn en hapjes. Een soort Pruvenement 2.0 dus eigenlijk!

Beer & Food Festival

Op 25 september 2021 staan bier en bijpassende foodpairing hapjes centraal tijdens het nieuwe Beer & Food Festival. Lokale en niet-lokale brouwerijen zullen hun bieren presenteren in combinatie met hapjes die zijn ontwikkeld samen met restaurants en cafés van de Markt en de Klappeijstraat. Een bijzondere culinaire ervaring! Zeker als het hapje samen met een biertje wordt genuttigd: Beer meets Food in een foodparing 2.0!

Wine & Food Tasting

Geen liefhebber van bier? Geen probleem! Op 26 september komen wijnliefhebbers aan hun trekken tijdens de Wine & Food Tasting. Het concept is exact hetzelfde, maar nu zullen lokale en niet-lokale wijnen centraal staan. De drankjes en de hapjes worden betaald met consumptiebonnen die bij de deelnemende horecagelegenheden zijn aan te schaffen.

Speciaal ‘startpakket’

Je kunt ook kiezen voor een speciaal startpakket. In dit pakket vind je een speciaal Beer & Food glas voor 15,00 euro inclusief 3 consumptiebonnen. Bij inleveren van dit glas aan het einde van de evenement krijg je dan een flesje bier gratis mee naar huis. Ook voor Wine & Food kun je een startpakket kopen voor 15 euro inclusief een speciaal Wine & Food glas en 4 consumptiebonnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen