Film op Locatie draait ‘Au boit des doigts’ bij H19

Foto: fragment poster

Film op Locatie draait zondag 24 oktober in samenwerking met H19 de Franse film ‘Au boit des doigts’ bij H19 op de Heuvel 19.

Film op Locatie

De Heuvel is de afgelopen maanden opgeknapt en wordt vanmiddag officieel geopend. De terrassen en brede wandelpaden met bomen werden in de zomer al geroemd en de ouderwetse lantaarnpalen maken het plaatje compleet. Het lijkt wel of je in Parijs bent! Wat denk je van een zondagochtend in Parijs? Met een beetje fantasie kan het aanstaande zondag 24 oktober! Film op Locatie draait in samenwerking met H19 de Franse film Au boit des doigts.

Over de film

De film gaat over de 20-jarige Mathieu Malinski. Hij is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier.

Meer informatie

Film op Locatie kiest altijd voor een omgeving die de film verstrekt. De parallel tussen het conservatorium en h19 is snel gemaakt. Een plek om muziek te maken en te leren maken. H19 docent Eibe Gerhartl zal de filmbezoekers in de juiste sfeer brengen, met een klein pianoconcert. Op zondag 24 oktober staat vanaf 10.30 uur de koffie voor je klaar en ben je van harte welkom op Heuvel 19. De film zal rond 11.00 uur starten. Tickets kosten 10,00 euro per persoon. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link of bekijk de onderstaande trailer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen