Oosterhoutse stichting organiseert Surinaamse High Tea voor het goede doel

Foto: Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname

Op 15 mei organiseert de Oosterhoutse stichting Kleurrijk Leven voor Suriname een Surinaamse High Tea bij Moksie Djarie in Breda.

High Tea voor het goede doel

Moksie Djarie opent op 15 mei haar deuren voor een heerlijke Surinaamse High Tea. Krista Monteiro van de organiserende Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname: “Wat is er nou leuker dan samen een heerlijke Surinaamse High Tea te nuttigen en ondertussen een goed doel te ondersteunen?” Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname wil met de opbrengst van deze middag de kinderen van St. Hoop voor Kinderen extra ondersteunen! Deelname kost 27,50 euro per persoon en de high tea wordt geserveerd tussen 13.00 uur en 16.00 uur Je kunt je telefonisch aanmelden bij Krista 06 13275581 of mailen naar [email protected]

Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname

Meer dan 15 jaar geleden hebben de Oosterhouters Krista en Paul Monteiro de Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname opgericht. Deze stichting richt zich sinds 2005 op het verlenen van kleinschalige hulp aan HIV/Aids besmette baby’s en jeugd tot achttien jaar in Suriname. Krista Monteiro: “Voorop staat dat er persoonlijk op wordt toegezien dat de (financiële) middelen rechtstreeks worden aangewend voor de drie door ons ondersteunde kindertehuizen die de met HIV/Aids besmette baby’s en jongeren opvangen. Daarnaast ondersteunt de stichting ziekenhuis ‘Lands Hospitaal in Paramaribo, waar de HIV besmette kinderen door een kinderarts worden behandeld, alsmede een aantal gezinnen met HIV jongeren.” Kijk voor meer informatie op de website via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen