Start van het 58e seizoen Kerkdiensten in het Bos

Foto: Protestantse Gemeente Oosterhout

Vanaf zondag 8 mei wordt er tot begin september weer wekelijks een kerkdienst in het bos bij De Katjeskelder gehouden.

Kerkdiensten in het bos

Al 57 jaar organiseert de Protestante Evangelisatie Kommissie (PEK) van de Protestantste Gemeente Oosterhout in de lente en zomer kerkdiensten in de open lucht op het terrein van Brabant Water. De diensten zijn oorspronkelijk opgezet voor de vakantiegangers die op vakantiepark De Katjeskelder verbleven. Ook nu nog zijn het vakantiediensten. Deze beginnen relatief vroeg en zijn kort. Maar ook veel mensen uit Oosterhout en omgeving weten dit plekje in het bos te vinden om deze bijeenkomsten op een laagdrempelige en ongedwongen manier te beleven.

Unieke locatie

De predikanten of sprekers verzorgen graag op deze unieke locatie de diensten. Iedere voorganger vult het in van uit zijn of haar geloofsovertuiging en levensvisie. De diensten worden ondersteund door plaatselijke organisten en zo mogelijk aangevuld met koren, solisten of muzikanten. De gezongen liederen worden voornamelijk gezongen uit de speciaal voor de diensten samengestelde gevarieerde muziekbundel.

Meer informatie

Vanaf Moederdag 8 mei 2022 tot en met begin september wordt iedere zondag een dienst gehouden om 9.00 uur. De route wordt d.m.v. gele pijlen in de bomen vanaf de kruising Bredaseweg/Warandelaan aangegeven of via de hoofdingang van vakantiepark De Katjeskelder. Na afloop is er altijd koffie of fris en tijd om even na te praten. Niet per se over de dienst, maar gewoon over dingen die je bezighouden of alledaagse zaken. Op de onderstaande link kun je meer informatie vinden over de diensten en de voorgangers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen