Zondag gratis optreden A Diamond Salute in Stadstuin de Schelp

Foto: A Diamond Salute

Op zondag 8 mei om 15.00 uur start het zomerseizoen in Stadstuin de Schelp en kun je iedere zondagmiddag weer naar een gratis concert.

A Diamond Salute

Het belooft een heerlijke zondagmiddag te worden: het uitgebreide repertoire van Neil Diamond in een intieme setting. De grootste nummers, klein gebracht door 3 ervaren muzikanten. Marco van de Velden zang en bas/gitaar, Leon Groeneveld zang en toetsen en Hans Ligtenberg zang en gitaar. Zij brengen de hits en minder bekende nummers van Neil Diamond met o.a. Sweet Caroline en Song, Sung Blue. Een akoestische salute aan Neil Diamond en zijn prachtige oeuvre. Voor een heerlijk drankje tijdens dit optreden, is het Mooi Keetje geopend op zondagmiddag. Het concert start om 15.00 uur.

Kunst in de Stadstuin

Tot en met 25 september is de tuin iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 11.00 en 18.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. De kunst wordt dit jaar verzorgd door diverse kunstenaars uit Oosterhout en omgeving, te weten: Eric Alferink, Toon Berende, Marion Bruns, Yvonne Dollé, Piet Joosen en Eric Dauwerse, Adriaan Seelen, Rick Siemons, Rien Snoeren, Karin Soeteman en Martien de Visser. De tentoongestelde beelden zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals keramiek, brons, arduin, hardsteen, ijzer, graniet, hout, polyester en glas. Het blijft een speciale gewaarwording deze bijzondere objecten in de buitenlucht. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen