Zondag is het weer Vakantie fietspuzzeltocht

Foto: St. Oosterhoutse Fietsdagen

Op zondag 14 augustus organiseert de stichting Oosterhoutse Fietsdagen de Vakantie Fietspuzzeltocht van 25 of 45 kilometer.

Vakantie Fietspuzzeltocht

Stap op 14 augustus eens op de fiets en laat je verrassen door het buitengebied van Oosterhout. Wie was de ontwerper van de Zuiderwaterlinie?  En wat is het geheim van de heilige eik?  Op 14 augustus kun je er allemaal achter komen tijdens de fietspuzzeltocht van de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen.

Lekker in je eigen tempo

De fietstocht van naar keuze 25 of 45 kilometer voert de deelnemers door het mooie Brabantse land, over mooie fietspaden en landweggetjes.  Je fietst lekker in je eigen tempo en onderweg is er alle tijd voor een picknick of terrasje.  Klets onderweg lekker bij maar wel opletten natuurlijk want met de vragen uit de puzzeltocht zijn ook nu weer leuke prijzen te winnen.

Meer informatie

Inschrijven en starten kan van 10.00 tot 13.00 uur bij Floralia Park aan de Beneluxweg in Oosterhout.  Deelname kost € 5,- per persoon, maar kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee. Hiervoor krijg je een route op papier of GPS, een leuke herinnering, kans op de dagprijs en een onvergetelijke dag buiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen