Speciale inloop kookavond om kennis te maken met LCC

Foto: Elly Snijders / LCC

Op vrijdag 3 november organiseert kookclub LCC een speciale Inloop Kookavond, waarbij je kunt leren koken in een professionele kookstudio.

Inloop Kookavond

Het wordt een gezellige avond onder begeleiding van twee ervaren chef-koks die er alles aan zullen doen om van jouw kookavond een groot succes te maken. Het beste van alles is dat je geen boodschappen hoeft te doen en dat de afwas voor je wordt gedaan! De avond begint om 18:00 uur, waarbij de chefs de vijf verschillende gangen toewijzen aan verschillende koppels. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en een eerlijke verdeling van taken.

Vijf gangen

Het eerste koppel zal de amuse bereiden, terwijl het vijfde koppel verantwoordelijk is voor het dessert. Zodra een gang klaar is, gaat het hele gezelschap naar het restaurant om te genieten van het gerecht, vergezeld van een passend glas wijn (of een ander drankje). Daarna gaan we verder met koken, waarbij degenen die al klaar zijn, de anderen helpen. Het wordt een actieve avond waarbij je niet alleen samen kookt, maar ook geniet van een culinair 5-gangen menu dat jullie gezamenlijk hebben bereid. Dit alles wordt begeleid door heerlijke bijpassende wijnen, en we sluiten de avond af met een smakelijk kopje koffie of thee.

Meer informatie

Iets voor jou? Geef je zo snel mogelijk op, want er is maar plaats voor maximaal 14 personen. De kosten zijn 75 euro all-inclusive. Voor meer informatie of om je op te geven mail je naar [email protected] Je vindt Kookclub LCC aan de Van Duivenvoordestraat 11.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen