Hoorcafé voor ondersteuning bij gehoorproblemen

Foto: RobinHiggins by Pixabay

Wanneer je gehoorproblemen ervaart kun je op 11 april tussen 10.30 en 12.00 uur naar het gratis Hoorcafé bij Theek5.

Hoorcafé Oosterhout

Het ervaren van gehoorproblemen of het omgaan met een gehoor- en evenwichtsaandoening kan een uitdaging zijn. Het kan een innerlijke strijd zijn, zowel voor acceptatie als in interactie met mensen om je heen die wellicht niet volledig begrijpen wat je doormaakt. Het is waardevol om in contact te komen met anderen die jouw situatie begrijpen. Daarom organiseren Stichting Hoormij en Theek 5 iedere twee maanden een Hoorcafé.

Lotgenoten en specialisten

Tijdens het Hoorcafé krijg je de kans om informatie te ontvangen en ervaringen te delen met lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Er is ook een schrijftolk aanwezig en soms sluiten specialisten aan met solo-apparatuur. Iedereen die te maken heeft met gehoor- of evenwichtsaandoeningen, of mensen kent die hiermee te maken hebben, is welkom. Er is ruimte om ervaringen te delen over onderwerpen zoals tinnitus, Ménière of cochleaire implantaten.

Meer informatie

In Oosterhout vindt het Hoorcafé elke twee maanden plaats op de tweede donderdag bij bibliotheek Theek5 in Theater de Bussel aan de Torenstraat. De komende bijeenkomsten zijn op 11 april en 13 juni, van 10.30 tot 12.00 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 06-48507861.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen