[FOTO’S] Rock Legends: when Rock en Sympho meet Prime

Onder de titel ‘Rock Legends, when Rock en Sympho meet Prime’ gaf PRIME samen met het John McFire Orchestra zaterdagavond een uniek concert in de Pannehoef. Onze fotograaf Bianca Dijck van Flits en Klik was erbij en maakte de foto’s.

Rock Legends

Vorig jaar bracht PRIME een uniek QUEEN-concert naar De Pannehoef en dit jaar was het de beurt aan Rock Legends, waarbij covers werden gespeeld van QUEEN, Led Zeppelin, Deep Purple, TOTO, Within Temptation, Aerosmith, Epica, Guns n Roses, Meatloaf, ELO, Kansas, Pink Floyd. Speciaal voor dit project werd de Classic Rock Band PRIME uitgebreid met een groots orkest onder leiding van Jan van den Brandt. Hij wist met een heel bataljon violisten, cellisten, blazers, percussie, en een volle rij backingvocals voor de nodige kippenvel te zorgen. Wil je de foto’s zien? Klik dan links onderin de foto op fotoserie.

Herkansing

Ben je er niet bij geweest? Dan heb je een mooie muzikale avond gemist! Maar je krijgt een herkansing! Want op 10 juni zal dit concert nogmaals worden opgevoerd, maar dan in het Spanjaardsgat in Breda. Schrijf het maar vast in je agenda, want dit moet je meemaken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen