Oosterhoutse kermis gaat werken met digitale druktemeter

archieffoto
archieffoto
Foto: Oosterhout Nieuws

Met de druktemeter kun je thuis al zien hoe druk het is op de Oosterhoutse kermis en zo opstoppingen bij de ingang voorkomen.

Geen coronatestbewijs

Van 20 t/m 25 augustus staat de Oosterhoutse kermis op het grasveld en geasfalteerde terrein van het Slotjesveld. Door middel van een omheining worden twee toegangspoorten gecreëerd. Bezoekers van de kermis hoeven geen corona- of vaccinatiebewijs te laten zien. Ook hoeven zij geen mondkapje te dragen. Om een beeld te geven van de drukte op de kermis worden er druktemeters geïnstalleerd.

Kermisdruktemeter

Via camera’s worden alle bezoekers geteld en deze data wordt doorgestuurd naar de druktemeter die aangeeft hoe druk het is op de kermis. Ook worden er schermen opgehangen bij de ingang waarop bezoekers de druktemeter kunnen zien en kan iedereen de druktemeter vanuit thuis bekijken via de link onderaan dit artikel.

Voorkom ophopingen bij de ingang

Is het rustig? Dan ben je van harte welkom om naar de Oosterhoutse Kermis te komen. Is het redelijk druk? Houd er dan rekening mee dat je misschien in de rij moet staan bij de ingang van de kermis. Is het erg druk en staat er een rij voor de ingang van de kermis? Blijf dan thuis en ga een andere keer naar de Oosterhoutse Kermis om ophopingen voor de ingang te voorkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen