Zomerkaravaan met meer dan 170 gratis activiteiten voor kinderen en jongeren

Foto: Gemeente Oosterhout

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat de Zomerkaravaan weer van start gaat in Oosterhout.

Zomerkaravaan

Dit jaar worden meer dan 170 gratis activiteiten aangeboden voor kinderen en jongeren tijdens de jaarlijkse Zomerkaravaan, dankzij de inzet van diverse Oosterhoutse verenigingen, organisaties en betrokken vrijwilligers. Wethouder Van der Zanden is trots op het gevarieerde programma: “Voor de thuisblijvers en degenen die zich geen lange vakantie kunnen veroorloven, biedt dit programma een geweldige mogelijkheid om te spelen, sporten en elkaar te ontmoeten.”

Activiteiten voor alle leeftijden

De Zomerkaravaan biedt een breed scala aan activiteiten voor verschillende leeftijden. Jongeren kunnen deelnemen aan BMX, theaterworkshops, lasergamen of uitdagingen in het Inspiratielab. De inloop van het Jongerenwerk is de hele zomervakantie open, waar jongeren kunnen ontspannen, kletsen of een spelletje op de Playstation spelen. Voor kinderen zijn er sportieve, creatieve en speelse activiteiten zoals Mekkie’s Boerderijdag, bouwen met Mecabo of deelnemen aan Lego Masters in het Speelgoedmuseum. Voor de allerkleinsten is er kleuterzwemmen bij de Warande of voorleespret met Theek 5. Er is dus voor iedereen wat te beleven!

Schrijf je in

Het volledige programma van de Zomerkaravaan is te vinden in de nieuwe app INOosterhout. Via deze app kunnen ouders hun kinderen eenvoudig inschrijven voor de activiteiten. De app biedt een overzicht van sport- en culturele activiteiten voor alle leeftijden, van kinderen en jeugd tot volwassenen en senioren (Max Vitaal). De gemeente Oosterhout hecht veel waarde aan een gezonde, vitale en prettige leefomgeving en moedigt inwoners aan om deel te nemen aan sport, beweging en sociale activiteiten. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen