11e van de 11e in Kaaiendonk

Foto:

Na een weekend vol feest zal ook de 11e van de 11e weer volop worden gevierd. Prins Mienus XII zal samen met zijn groot gevolg een aantal cafés gaan bezoeken, waaronder Fever, Malle Dieven, Club Sweet en De Kloek.

De viering van 11-11 begint om 20.11 uur bij het beeld Hatsiekedee op de Markt, waar, na een kort woordje van ZOH Prins Mienus XII, het feest zal losbarsten.

Uniek verzamelobject
Speciaal voor de 11e van de 11e heeft Prins Mienus een aandenken laten maken in de vorm van een pin met een kopie van Hatsiekedee erop afgebeeld. Dit unieke aandenken is alleen verkrijgbaar tijdens de viering van de 11e van de 11e en kost slechts iets meer dan een pilsje. 
Prinselijke rijtoer
Na de ceremonie bij Hatsiekedee begint de Prinselijke rijtoer en zullen vanaf 20.30 uur diverse kapellen optreden in de Kaaiendonkse cafés. Zo treden Staamp en de Hofkapel op in de Kloek, de Pierewaaiers, de Jeugdhofkapel en de Hofkapel in Fever, de Pierewaaiers en de Hofkapel in Club Sweet en de Jeugdhofkapel en de Hofkapel in Malle Dieven. 
Kaais Klompleet
Voorafgaand aan dit feest is in Café de Kloek al het feest van Kaais Klompleet dat om 18.00 uur begint met gratis een broodje warme worst met zuurkool, vergezeld van een borrel. Leden kunnen dan hun insigne en jaarplaatje ophalen. Om 19.30 uur zullen ook de Pierewaaiers een deuntje spelen.
De rijtoer van ZOH Prins Mienus eindigt rond 22.00 uur met een bezoek aan Kaais Klompleet in Café de Kloek, waar de Hofkapel voor de laatste keer die avond het dak er af zal blazen.
foto: Harry van Aperloo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen