Pierewaaiers wint Publieksprijs voor beste West-Brabantse carnavalslied

Foto: CV de Pierewaaiers

Tijdens de Kaaikwèkavond won CV De Pierewaaiers al de titel ‘Kaaiendonks carnavalslied 2017’. Hierdoor plaatsten zij zich voor de verkiezing ‘West-Brabants carnavalslied’ die afgelopen weekend in Café Tapperijke in Hoeven werd gehouden. In totaal deden maar liefst 35 kapellen en acts mee voor de titel “Beste carnavalslied van West-Brabant’. Aan het einde van de dag mocht de Oosterhoutse carnavalskapel de Publieksprijs in ontvangst nemen voor hun carnavalsnummer Voel de kriebels in mun buik. 

Stem mee voor de Facebookprijs

Maar niet alleen de Publieksprijs ging zondag mee naar Oosterhout. De Pierewaaiers hebben ook een nominatie voor de zogenaamde Facebookprijs in de pocket. De video met de meeste Likes op deze Facebookpagina wint uiteindelijk onze Facebookprijs! Jouw hulp is dus gewenst! Like, deel en help CV De Pierewaaiers aan die Facebookaward via deze link.

Originele Brabantse nummers

Alle ingezonden liedjes moesten een origineel en niet-bestaand nummer zijn, live gezongen worden en alleen door een live (dweil)band of door een muziekband ondersteund worden. Het oordeel over de nummers lag hierbij in handen van een vakjury, die hun sporen verdient hebben in het carnavalsgenre. Ook de presentatie van het evenement is in handen van een bekende Brabantse artiest, namelijk onze eigen Oosterhoutse Rogier van Oosterhout.

  • KLIK HIER voor om te stemmen voor de Facebookprijs
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen