OCS De Smulnarren nodigt iedereen uit mee te denken over start carnavalsseizoen

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws
Nu de eerste stappen in het nieuwe carnavalsjaar net zijn gezet, zijn er her en der al weer enthousiastelingen bezig om na te denken over de start van het carnavalsjaar 2018-2019. Reden voor Jack Erlings, de secretaris en waarnemend voorzitter van OCS De Smulnarren om iedereen op te roepen om gezamenlijk na te denken over de start van het carnavalsseizoen in november.

Geen Kaaikwèk meer

Doordat de Kaaikrakers dit jaar voor het laatste de Kaaikwèkavond hebben georganiseerd zou er mogelijk een sobere start van het carnavalsjaar in november gaan plaatsvinden. Er worden echter ‘achter de schermen’ al allerlei ideeën geopperd om rondom 11/11 een nieuw evenement te organiseren. Het is goed dat daar nu al over nagedacht wordt, want juist die brede betrokkenheid  maakt het carnaval in Kaaiendonk zo’n mooi feest.

Een grote brainstormsessie

Om de diverse initiatieven te laten slagen zou het mooi zijn als we dit allemaal kunnen koppelen. Daarom wil OCS De Smulnarren graag met heel Kaaiendonk nadenken hoe we van de start van het nieuwe carnavalsseizoen een groot feest kunnen maken. Een eerste bijeenkomst is ingepland op 28 februari 2018. Op deze avond kunnen ideeën worden uitgewisseld, kan er worden gebrainstormd en kunnen afspraken worden gemaakt voor een vervolg. Dit lijkt misschien erg vroeg, maar de OCS wil graag ruim de tijd nemen om tezamen een mooi feest neer te zetten.

Iedereen is welkom!

Voor deze bijeenkomst worden alle carnavalsverenigingen, kapellen, horeca en andere belanghebbenden uitgenodigd, maar iedereen die geïnteresseerd is mag natuurlijk meedenken. Eigenlijk is er maar één voorwaarde: de OCS wil graag weten wie er komen, zodat ze ook weten welke locatie er gereserveerd moet gaan worden. Opgaven kan  door te mailen naar [email protected] onder vermelding 11 11 18 en het aantal personen waarmee je wilt komen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen