Bekendmaking nieuwe Adjudant van Mienus XIV tijdens Elluf Elluf

Foto: OCS De Smulnarren

Wie wordt de opvolger van Thijs Kievits als nieuwe Heer Adjudant van Mienus XIV? We weten het op 9 november!

Elluf Elluf Viering

Nog een goede maand te gaan en dan zal het nieuwe carnavalsseizoen weer worden geopend. Dit jaar vindt de Elluf Elluf Viering plaats op zaterdag 9 november. Zijne Ontzettendhoogheid Prins Mienus XIV zal dan voor het eerst dit seizoen zijn entree maken op het Hatsekiedeeplein, tussen De Schout en Café Buitengewoon. Direct daarna zal het nieuwe carnavalsinsigne worden onthuld welke daarna bij de Volledigen in Café Oud Brabant zal worden verkocht.

Kinderprogramma

Ook is er weer een heel kinderprogramma in elkaar gezet met onder andere een grandioze Lichtjesparade door de Kaaiendonkse binnenstad. En net zoals vorig jaar zal ook het nieuwe carnavalslied voor het eerst ten gehore worden gebracht welke speciaal voor het nieuwe carnavalsseizoen werd geschreven. Ook is er weer een warme maaltijd te verkrijgen, inclusief het exclusieve ‘limited edition 11/11-pinneke’.

Nieuwe Heer Adjudant

Ook zal deze Elluf Elluf Viering de nieuwe Adjudant worden gepresenteerd. Als rechterhand van de Prins fungeert de Adjudant als particulier secretaris. Met het draaiboek als carnavalsbijbel draagt hij er persoonlijk zorg voor, dat Zijne Ontzettendhoogheid de juiste taken op de juiste tijdstippen uitvoert. In het verlengde hiervan fungeert hij onder meer als wegbereider van activiteiten van de Prins, als influisteraar van de Prins, als aangever van onderscheidingen etc. Kortom: zet 9 november in je agenda. Houd ‘m vrij en ben d’r bij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen