Wordt jouw huis een Kaaiendonks Monument?

Foto: Pixabay License (PublicDomainPictures) & Hans van Vugt

Ad Jespers introduceert het Kaaiendonks Muurschildje, waarmee je van ieder huis een Kaaiendonks Monument kunt maken.

Monument

Een monument is een gebouw met cultuurhistorische of wetenschappelijke waarde. In Nederland zijn er verschillende typen monumenten: rijks monumenten, provinciale monumenten, gemeentelijke monumenten en beschermde stadsgezichten of dorpsgezichten. Nieuwkomer hierin is het Kaaiendonks monument.

Kaaiendonks Muurschildje

Iedere inwoner van Oosterhout mag of kan zijn woning, of het nu gaat om een rijtjeshuis, vrijstaande woning of appartement, binnenkort de status geven van een Kaaiendonks monument en dit verzegelen door de aanschaf van een uniek muurschildje. Op zondagmiddag 3 november, wordt het eerste Kaaiendonks muurschildje om 12.00 uur uitgereikt, in Restaurant De Schout op de Markt tijdens de Basten afhaaldag.

Wil jij ook zo’n muurschildje?

De Kaaiendonkse muurschildjes zijn vanaf heden ook te bestellen via [email protected] dit voor het luttele bedrag van 8 euro. De Kaaiendonkse Muurschildjes, mits nog voorradig, zijn daarna ook te koop bij de VVV, de Oosterhoutse Feestwinkel in Arendshof en tijdens tal van Kaaiendonks voorfeesten zoals de opening van het Kaaiendonkse Carnaval op 9 november, Kaais Klompleet op 11 november, het Smulnarrenbal en de Open Dag in de Mienushal!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen