Veiling laatste insigneparaplu van Ut Kabinet der Zotheid

Foto: Ut Kabinet der Zotheid - Casper van Aggelen

Biedt mee op de laatste Insigneparaplu van Ut Kabinet der Zotheid met nummer 444. De opbrengst komt ten goede aan het Kaaiendonkse Erfgoed.

Puzzel en paraplu

In 2020 wist Karin Mertens van het Kaaiendonkse Kabinet der Zotheid binnen 24 uur al 222 puzzels met een afbeelding van alle insignes te verkopen. Menig Oosterhouter is er tijdens de lockdown periode mee aan de slag gegaan. En eerder dit jaar introduceerde de regentesse van Ut Kabinet opnieuw een kleurrijk item: De Kaaiendonkse Paraplu! Ook weer genummerd en in een gelimiteerde oplage eenmalig verkrijgbaar.

Kleurrijke plu

Op de kleurrijke paraplu is het logo van het Kabinet der Zotheid subtiel geplaatst tussen afbeelding van insignes van de afgelopen 66 jaar. Een unieke paraplu met een explosie van kleur en vrolijkheid. Alle paraplu’s werden voorzien van een uniek nummer. De paraplu is ook ideaal als parasolletje, dus je kunt het een jaar rond gebruiken!

Nu bieden

Ook deze paraplu vond gretig aftrek binnen Oosterhout. Het oorspronkelijke doel van 111 exemplaren werd snel bereikt en uiteindelijk werden er maar liefst 444 genummerde exemplaren gemaakt. Daarvan is nu nummer 444, de allerlaatste, in de verkoop. Via een veiling die nog loopt t/m kerstavond 24 december 23.11 uur kun je bieden op dit unieke exemplaar. De opbrengst komt ten goede aan het Kaaiendonkse Erfgoed. Op dit moment staat de teller op 70 euro. Bieden kan via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen