Haal je raamposter en andere versierselen bij de ‘OCS-marktkraam’

Foto: OCS De Smulnarren

Op zaterdag 12 februari staat OCS De Smulnarren met een marktkraam op de weekmarkt van Kaaiendonk. Een mooi moment om onder andere de enige echte Kaaiendonkse raamposter te bemachtigen!

Carnavalsposter

Direct na carnaval 2021 werd de raamposter 2022 door Bart van Delft ontworpen. Deze werden ook al direct gedrukt, as vanouds inclusief het programma van alle officiële activiteiten. Het afgelasten van deze activiteiten vroeg dus om enige creativiteit en vindingrijkheid. En waar is de gemiddelde Smulnar erg goed in… plakken! Dus zijn alle raamposters nu voorzien van een kleurrijke Kaailender-sticker. De OCS nodigt iedereen uit om een poster te komen halen en voor de ramen te hangen, zodat we Kaaiendonk as vanouds weer een beetje kleurrijker gaan maken de komende weken.

Goodiebag Kaai-Online

Na de mooie reacties van vorig jaar organiseert de OCS ook dit jaar weer Kaai Online, hét online feest voor alle Snotnarrekes en Snotnarrinnekes van Kaaiendonk. De uitzending zal op carnavalsdindag voor iedereen beschikbaar komen op het YouTube kanaal van OCS De Smulnarren. Zorg dat je helemaal klaar bent voor Kaaionline en schrijf je in. Je krijgt dan namelijk een goede gevulde goodiebag die je ook op zaterdag 12 februari op kunt halen. Stuur een mail met daarin de namen van de kinderen voor wie je een goodiebag wilt aanvragen naar [email protected]. Je kan per kind één goodiebag aanvragen. OP=OP!

Meer informatie

De OCS-marktkraam is te vinden op op de weekmarkt op zaterdag 12 februari tussen 10.00 en 16.00 uur op de Markt, aan de zijde van de Klappeijstraat. Ook de vooraf bestelde goodiebags voor Kaai Online kunnen zaterdag bij de kraam worden opgehaald. De raamposters zijn vanaf zaterdag ook af te halen bij de Oosterhoutse Feestwinkel, zo lang de voorraad strekt. Help mee om heel Kaaiendonk rood groen te kleuren door de poster voor je raam te hangen en houd de Kaailender goed in de gaten zodat je weet wat er in Kaaiendonk gebeurt. En vergeet niet de wijze woorden van Prins Mienus XIV: “Voor alles wat wél kan, geniet ervan!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen