Lezing René Rövekamp over zwerfafval bij Bock in De Blikken

Foto: ZAPpers op Oosterheide (via Facebook)

Op vrijdag 14 oktober geeft René Rövekamp om 20.00 uur een lezing over zwerfafval bij Bock in De Blikken aan het Paterserf. Entree is gratis en inspiratie wordt gegarandeerd, zo laat inititatiefnemer Peter de Kock weten.

Wist jij bijvoorbeeld dat het plastic “plastic soep” in de oceaan 3 x de grootte is van Nederland? En dat dit plastic zit in onze voedselketen?René Rövekamp ruimt dagelijks met veel plezier minimaal één stukje zwerfafval op. Dat doet hij therapeutisch voor zichzelf, voor volgende generaties en uit waardering voor onze unieke wereld. Opruimen van zwerfafval maakt hem gelukkiger. Via social media zoals Twitter, Facebook en Instagram heeft hij een wereldwijd netwerk opgebouwd van enthousiaste en gepassioneerde zwerfafval rapers van Purmerend tot Susteren, van Perth tot Honolulu.

Deze lezing komt mede tot stand door Peter de Kock. Hij houdt een wijkblog bij over zijn wijk Oosterheide en is zelf een enthouasiaste en fanatieke zwerfafval pakker. Bijna wekelijks schrijft hij over de wijk Oosterheide waar bewoners het eigenaarschap over hun eigen wijk weer oppakken en dat vertalen naar inspirerende en soms ook ontroerende initiatieven en activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen