Kermisweerbericht: droge periodes met zon

Foto: Oosterhout Nieuws

Voor vandaag voorspelt de website weeronline.nl een druilerige dag met stapelwolken en af en toe de zon met het weercijfer 6. In de loop van de avond wolkenvelden en enkele opklaringen. 

Het weer op zaterdag

Het is vandaag bewolkt en er trekken enkele buien over het land. Vanmiddag voorspelt Weeronline.nl droge perioden met wat zon. Ondanks de stevige zuidwestenwind wordt het toch 23 graden. Voor vanavond zijn er wolkenvelden en enkele opklaringen. Ook voor zondag wordt er veel regen voorspeld, maar na het weekend zijn er minder buien.

Caribische Dag

Vandaag is het Zomercarnaval/Caribische Dag in het centrum. Vanaf 13.00 uur start DJ Pedro Estrello op de Markt en zal om 22.30 uur deze dag afsluiten. Verder worden er op hte hoofdpodium op de Markt optredens verzorgd door salsa dansschool Ritmo Latino en de salsaband Axioma. Ook zal een aangepaste optocht/parade plaatsvinden over het Kermisterrein vanaf de Markt over de Arendstraat, Heuvel, Slotpark en Slotlaan naar de parkeerplaats Slotjesveld. Dat wordt dus genieten van al die carnavalsgroepen, brassbands en sambabands. Rond 18.00 uur zal er weer een showdown/battle plaatsvinden door de bands, met de aanwezigheid van de Carnavalsgroepen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de onderstaande website.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen