Start nieuwe basiscursus EHBO

Foto:

Met ingang van 30 januari aanstaande start er weer een basiscursus eerste hulp bij de EHBO vereniging Oosterhout in het verenigingsgebouw aan de Werkmansbeemd.

Sinds 1951 vormt EHBO Verenging Oosterhout een bekende verschijning binnen de Oosterhoutse gemeenschap en gelukkig zien veel mensen ook hedentendage nog de toegevoegde waarde van deze vereniging. Het doel van de vereniging is de kennis van Eerste Hulpverlening aan zo veel mogelijk mensen overbrengen. Om dit te realiseren geven zij onder andere de basiscursus EHBO.
Met een basisdiploma EHBO bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U krijgt een praktijkgericht lessenpakket voorgeschoteld, waarbij wij voor alle hulpmiddelen, heel veel interactief lesmateriaal en de benodigde documentatie zorgen. Tevens zult u met regelmaat uw opgedane kennis in samenwerking met onze LOTUS-leden middels oefeningen vorm kunnen geven en op deze manier praktische vaardigheden opdoen.  Ook zult u gaandeweg in contact komen met onze ervaren hulpverleners die met regelmaat op diverse evenementen staan; wellicht is dit ook iets voor u in de toekomst. Of u wilt zich verder specialiseren in bijvoorbeeld sport-EHBO of EHBO bij kinderen. 
 
Meer informatie kunt u verkrijgen op www.ehbo-oosterhout.nl, per mail via [email protected] of per telefoon op nummer 0162 453863. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen