Jaarmarkt Den Hout is er klaar voor

Foto: jaarmarkt-denhout.nl

Tijdens Hemelvaartsdag zal Den Hout weer in het teken staan van de jaarlijkse Jaarmarkt. Dat begint al om 6.00 uur met het traditionele dauwrennen. De Houtse Jaarmarkt staat al jaren bekend om zijn honderden kramen met een zeer gevarieerd aanbod aan marktwaren. Een gezellige markt onder de groene bomen van de Houtse Heuvel. Naast de grote markt zijn er op diverse podia optredens van artiesten. Volop live-muziek, straattheater en een speciaal kinderprogramma met muziek, dans en theater. Entree is 3,50 per persoon voor volwassenen en 1,50 per kind. Parkeren kan op loopafstand voor 1,50 euro.

Amicitia (10:10)

Na terugkomst van het dauwtrappen verzorgt muziekvereniging Amicitia op het middenterrein de aftrap voor wat een geweldige dag moet gaan worden.

BonuZ (10:45)

De jeugdband van Amicitia, met de naam BonuZ, zal een optreden verzorgen op het grote podium. BonuZ is een band waarin de jeugd met leeftijdsgenoten van 10 tot 20 jaar hedendaagse muziek kan maken.

Uppershelf (11:30 – 12:30)

www.uppershelf.nl

Bons! (13:30 – 14:25)

IR!S (Winnaar Battle of the Hill) (14:30 – 15:25)

IR!S speelt covers van bekende rocknummers van o.a Anouk, Kings of Leon, Skunk Anansie, Pink, Prince e.v.a. zangeres Iris weet met haar geweldige stem en energieke performance het publiek altijd mee te slepen !

www.irisdeband.nl

Liptease (15:30 – 16:45)

De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten is bekend bij vele. Mede bekend van het televisie programma Holland’s Got Talent, heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de live muziek van Liptease puur en uitdagend is.

www.liptease.nl

Allez Mama (16:50 – 17:30) en (19:00 – 19:45)

De Wereldbeat Zydecoband Allez Mama geeft (na een lange sabattical) vanaf 2013 weer concerten in binnen en buitenland.

www.allezmama.nl

Party Criminals (17:35 – 18:55)

Deze band vuurt de ene hit na de andere op u af. In een razend tempo krijgt u een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt. Muzikaal top-entertainment waar een doordacht concept onder is gelegd, niet meer weg te denken uit het entertainmentcircuit. ‘Als té gek niet gek genoeg is’ dan bent u verplicht een optreden bij te wonen van Party Criminals

partycriminals.com

De Bazzookas (19:45 – 21:15)

Na het grote succes van vorig jaar, staan ze ook dit jaar weer op het podium. De Bazzookas, dé (achtkoppige) Ska-formatie van Nederland, zijn onder meer bekend van de zwarte Cross, Parkpop en DWDD. Ze verkochten in no time Paradiso Amsterdam uit en leden van de Bazzookas speelden eerder op Pinkpop, Lowlands, als voorprogramma in de HMH en ontelbare festivals in binnen- en buitenland.
De Bazzookas hebben één doel voor ogen: spelen of hun leven ervan afhangt.
EN DAT DOEN ZE!
Be there want in no-time stuitert iedereen mee op de skadans van de Bazzookas.

www.bazzookas.com

DJ Nelis (21:15 – 22:30)

Onze “huis-DJ” ook dit jaar weer van de partij.
Dansen en meezingen gegarandeerd. Meer informatie is bij Nelis overbodig, niet voor niets overal in omstreken, waar het gezellig is, aan het draaien!
Dj Nelis heeft in 2013 de jurypijs bij de DJ Contest in de Apresskihut op zijn naam geschreven.

www.ttbsound.nl

PopGunnn (22:30 – 00:00)

De live band die vetter klinkt dan een DJ!
Alleen de beste Dance, Rock en Hip Hop tracks worden live gespeeld door deze strakke 6-koppige band. In één doorlopende set vliegen de hits van de afgelopen 15 jaar zonder onderbrekingen om je oren.

www.popgunnn.com

Foto’s: Jaarmarkt Den Hout

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen