Parkfeestkrant deze week op de mat

Foto: Hour Zero treedt op tijdens de Parkoestic Sessies

Deze week valt de Parkfeestkrant weer bij iedereen op de deurmat. Deze wordt samen met Weekblad Oosterhout en Het Kanton huis-aan-huis verspreid. Hierin tref je niet alleen de plattegrond van het festival, maar tref je ook een compleet overzicht van het programma en de optredende artiesten.

Naast fantastische muziek in het Slotpark-West is er dit jaar in het Slotpark-Oost ook een prachtig programma vol met straattheater, ludieke acts en animatie voor groot en klein neergezet. Zo is er bijvoorbeeld Peuterpret met De Kinderopvang, lekker knutselen, knippen en plakken. Welke kinderen durven er in de draai- of zweefmolen of liever toch in de rups? Meiden kunnen hun haren laten vlechten of hairextensions laten zetten, terwijl de jongens zich tot stoere draken kunnen laten schminken; uiteraard mogen de meiden zich ook laten schminken.

Nieuw is ook het programma-onderdeel Parkoestic Sessies in Slotpark-Oost op zondag. Op een klein intiem podium ver van de “drukte” van het westpark met akoestische optredens van bekende en onbekende artiesten, zoals:

13.30 uur -AWASH
Om 15.00 uur staan de heren om het grote podium in Park West, maar nu geven ze alvast een voorproefje. Awash maakt melodische gitaarpop met een grote variatie aan prachtig afgeronde semi-akoestische pop- en rock.

14.05 uur – Verrassingsact Theater de Bussel
Dit jaar heeft Theater de Bussel een optreden van een artiest uit het komende theaterprogramma voor in petto. Wie dat zal zijn? Dat houden we nog even geheim…..

14.40 uur & 17.30 uur- Jeroen Kant
Jeroen Kant woont in een oud, vervallen, houten huisje ergens in een Brabantsgehucht. Omgeven door het groen, de rust en de stilte schrijft hij er prachtige Nederlandstalige liedjes en gedichten vol liefde, humor en zelfspot. In zijn verhalende, beschouwende liedjes creëert Jeroen een knusse, compacte wereld waar zowel luchtige als zware thema’s aangesneden worden. Met zijn unieke kijk op de dingen om hem heen, belicht hij zijn onderwerpen steeds weer vanuit een net iets andere invalshoek dan gebruikelijk is. Zijn sound is herkenbaar en eigen, rauw en organisch.

15.15 uur – Liptease & Backstreet Crackbangers
Deze glamoureuze band is bekend van Holland’s Got Talent en zal een klassieke rock & roll covers spelen met analoge instrumenten. Om 17.45 spelen ze versterkt op het Amstelpodium.

15.50 uur – Hour Zero
Vorig jaar won deze band nog Parkstrijd en nu staan ze akoestisch in Slotpark-Oost. Wij voorspellen u: zij worden heel groot!

16.55 uur – Raymond Maas
Deze Oosterhoutse singer-songwriter kreeg zijn eerste gitaar toen hij 8 was. Nu is hij 22 en speelt hij de kleine zalen plat!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen