Afvalrace Natasja Blog 5 : “Groentes die ik zelfs nog nooit heb vastgehad”

Foto: Afvalrace Natasja

natasja1

Hallo lieve lezers/volgers,

Alweer een week verder. Afgelopen zaterdag heb ik manlief met een boodschappenlijstje naar de supermarkt gestuurd, de helft van het lijstje bestond uit diverse groenten die ik nog nooit heb vastgehad. Hij liep al een half uur op de groenteafdeling en is toen er maar iemand bij gaan vragen. Naast dat hij niet wist waar hij diende te zoeken, wist hij ook niet of er gewogen diende te worden.

Eindelijk was dan de hele lijst in huis, toen begon voor mij het avontuur. Gelukkig stonden er stickers op de producten zoals op de venkel en gember, want ook ik wist niet wat ik kon verwachten. Dan nog het bereiden, wel schillen of niet en hoe snijden. Ik heb maar mijn zusje gebeld, zij is toch meer van het werken met verse producten. Helaas wist ze zelf geen antwoord, maar ze was bij haar schoonmoeder die het wel kon vertellen.

Hieronder een overzicht van 1 van de dagen, waarop te zien is wat ik op een dag eet en natuurlijk mijn verse en heerlijke groentesoep. Deze overzichten stuur ik dagelijks naar mijn personal coach Ferdy. Afgelopen donderdag heb ik kunnen genieten van een heerlijk broodje kipdoner, natuurlijk zonder saus. Het was echt heerlijk en zeker omdat ik het overlegd heb en dat het mocht! Voorlopig natuurlijk niet meer, maar ik heb genoten!

Natasja2Op zondagochtend had ik opnieuw een bootcamp training. Patrick die ook de groepstraining volgt bij Ferdy was ook aanwezig. Daarnaast ook mijn zusje Tanya. Zij zal de komende weken nog vaker meegaan. Het sporten vind ik gewoon echt leuk. Fitnessen vind ik nog steeds niets, het in een groep trainen en thuis trainen bevalt me goed. Het voordeel van thuis trainen is dat je het lekker kunt inplannen wanneer het je het beste uitkomt en je niet door het slechte weer hoeft.

Afgelopen week heb ik op zaterdag, zondag, maandag en dinsdag heb ik de oefeningen thuis uitgevoerd. Een aantal dagen samen met Michael, het ziet er toch niet iets simpeler uit op een video. Wanneer ik in op zondagochtend deelneem aan een bootcamp wil ik in de avond ook nog mijn oefeningen thuis doen, het begint een soort verslaving te worden. Zo heb ik met mijn werk kunnen regelen, omdat ik van het vroege opstaan ook best uitgeput raak. Dat ik op de woensdagen vanuit thuis kan werken. Ik kan dan in de ochtend ook nog eerst deelnemen aan de bootcamp, zodat ik ’s avonds nadat ik gewerkt heb, de kinderen op bed liggen niet meer zo laat hoef te trainen. Donderdagavond stond er weer runningtherapie op het schema. Helaas geraakt door de eerste regendruppeltjes, maar dat mag de pret niet drukken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen