John: Het (voorlopige) eindresultaat van de Afvalrace

Vrijdagavond was het Finishgala van de Afvalrace Oosterhout/Dongen bij de Heeren van Dongen in Dongen. Onze kandidaten zijn 180 dagen geleden gestart met hun programma. Zij deden er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Een van de 'bikkels van Oosterhout' is John Broeke. Gisteren was het weegmoment en bekendmaking van zijn kwijtgraakte aantal kilo's...Hieronder in het kort zijn verhaal.

John blog 17: “Nu komt het echte werk pas!”

Vrijdag is het Finishgala van de Afvalrace Oosterhout. Onze kandidaten zijn ongeveer een half jaar geleden gestart met hun programma. Zij zijn in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een blog regelmatig hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 17e blog van John.

John Blog 16: “Net zoveel afgevallen als mijn zoon weegt!”

Nog een paar dagen en dan zit de Afvalrace er weer op. Onze kandidaten zijn ongeveer een half jaar geleden gestart met hun programma. Zij zijn in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een blog regelmatig hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 16e blog van John.

Moniek blog 16: “Even een spiertje aanprikken”

Nog een paar weken en dan zit de Afvalrace er weer op. Onze kandidaten zijn ongeveer een half jaar geleden gestart met hun programma. Zij zijn in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een blog regelmatig hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 16e blog van Moniek.

John blog 15: “Het einde is in zicht”

Nog een paar weken en dan zit de Afvalrace er weer op. Onze kandidaten zijn ongeveer een half jaar geleden gestart met hun programma. Zij zijn in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een blog regelmatig hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 15e blog van John.

John blog 13: “Een kast zonder al je vertrouwde outfits”

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Dongen/Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 13e blog en een vlog van John.