Blog John: “De Afvalrace was de start van mijn nieuwe leven”

John Broeke was een van onze kandidaten tijdens de Oosterhoutse Afvalrace 2016/17. Hij volgde in een half jaar een programma onder leiding van een personal coach om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Wekelijks hield hij op Oosterhout Nieuws een blog bij. Maar hoe is het nu met hem zonder begeleiding van een personal coach? Valt hij terug in zijn oude patroon of houdt hij het vol? Hij schreef de onderstaande blog om het je te vertellen!

John: Het (voorlopige) eindresultaat van de Afvalrace

Vrijdagavond was het Finishgala van de Afvalrace Oosterhout/Dongen bij de Heeren van Dongen in Dongen. Onze kandidaten zijn 180 dagen geleden gestart met hun programma. Zij deden er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Een van de 'bikkels van Oosterhout' is John Broeke. Gisteren was het weegmoment en bekendmaking van zijn kwijtgraakte aantal kilo's...Hieronder in het kort zijn verhaal.

John blog 17: “Nu komt het echte werk pas!”

Vrijdag is het Finishgala van de Afvalrace Oosterhout. Onze kandidaten zijn ongeveer een half jaar geleden gestart met hun programma. Zij zijn in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een blog regelmatig hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 17e blog van John.